GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, August 16, 2012

SYARIKAT FESYEN PERTAMA DI ASIA DENGAN SISTEM MLM

Hai u olls!...orang, sebelum raya promote baju, handbag segala...nie aku dh dekat nk raya baru nak promote...bukan apa...promosi nie untuk bila2...tu yg ajak kengkawan join...murah kot....jom2!!....saper yg suka shopping murah, nie yg terbaik....saper yg nk jana income pun, nie yg plg mudah dan murah serta selamat....tak yah kuar riban2 nyer....k lah...citer banyak tak nak...jom join jer....

Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Syarikat Fesyen Pertama di Asia dengan sistem MLM
* Yuran keahlian hanya RM15.00 seumur hidup
* Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design
* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
* Diskaun 20% dengan setiap pembelian produk
* Untung 20% dengan setiap penjualan produk
* Jana Income lumayan dengan Networking Plan


Bukti Income
Klik >> http://sophieparisclub.com/statement.php?id=tasya_gorgeous

Apa pun MLM yang datang Cosway dan Avon tetap teguh. Sebab perniagaannya bergantung pada pembeli dan pengguna. Sophie Paris memberi peluang yang sama. Sertai kami sekarang di waktu Sophie Paris baru berusia 6 bulan di Malaysia. Peluang perniagaan yang luas dan pendapatan yang berpanjangan. Peluang membuka outlet seperti Avon dan Cosway juga dibuka untuk ahli yang berminat. Yuran keahlian cuma RM15 seumur hidup.

TESTIMONI ARTIS
http://sophieparisclub.com/testimonials.php?id=tasya_gorgeous

Ambil Peluang Hebat ini untuk pendapatan yang Mewah. Anda bila lagi? Anda perlu bermula sekarang dengan langkah pertama

Join segera..
Klik >> http://sophieparisclub.com/tasya_gorgeous

Selamat bershopping dan join biz...mmuuahhh :)

Ramadhan Terakhir

Salam Ramadhan yang ke penghujung...rindu rasanya nak meninggalkan Ramadhan nie...walaupun Ramadhan nie aku kurang proaktif, tp aku tetap bersyukur....
Sejak akhir2 Ramadhan nie, aku telah mendapat pelbagai dugaan....start ngan sakit gigi yg belum berkesudahan dan 3 hari lepas aku diserang pening dan muntah2 teruk....melepek lh x blh bangun...nasib baik En. Suami kebetulan ada kat KL...dia lh menguruskan anak2...tq my luv.....
ermmmm.....jgn pk lain pulak...bukan sbb aku pregnant lah...tp rasanya sbb angin....maklumlah, bulan2 poser nie, sahur apa lah sgt yg blh masuk dlm tekak nie....huhu....

Diam tak diam, dh dekat sebulan jugak sebenarnya aku tak apdet blog....konon2 nk apdet selalu ek...tapi apa kan daya...dengan kesibukan aku yg tak putus2 nie, membuatkan aku x de masa nk mengadap laptop...huhu...
Kebetulan arinie aku gie kejer awal...6.30 am aku dh gerak ke tempat kejer...member carpool aku MC...so, aku pun gerak awal sbb tak de apa nk diuruskan...anak2 dah start cuti sekolah....adik dan mak aku ada kat rumah uruskan diorg...alhamdulillah....arinie best ar diorg...nenek & wan nak bwk diorg shopping2....kita tgk apa diorg pau abah aku nnt...hehehe....

ok lah sahabat2 sekalian...aku kena smbg kejer balik...nanti aku akan kembali utk wish hari raya kat korg ek...mmuuaahhh :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...