GoRgEoUs!

VIP Followers

Wednesday, May 18, 2011

Meroyans!...ahaks!

Salam u olls!...semalam kan cuti Wesak....tetiba kaki nie gatal ajak mak & adik aku berjalan2...dah lama giler tak gie low yat...dan dh lama tak shopping beb....hajat nk tukar fon dh lama...asik tertangguh jer....maklumlah duit tak de....huhu....

Alhamdulillah, nie dh ada duit terlebih sikit...jadi hajat yang tak kesampaian tu di sampaikan lah....
Kerja gila yg aku buat semalam adalah membeli gadget yg sampai tak hingat dunia....dah lama aim BB fon....dah penat pakai smart fon (boleh pulak ek...)hehehe....pastu rembat lah ...Bold 9780....mak aku lak rembat Curve 9300 3G...

 (gambar ehsan En Google)

Pastu jalan2 lagi....cari kedai samsung pulak....aku ngan mak aku rembat Galaxy tab pulak sowang 1....aku mmg dah teringin...mak aku lak tetiba tak boleh tahan....dia rembat jugak...hahaha....so skang cucu2 dia tak gaduh dah lah...sowang pakai iPad, sowang pakai galaxy tab....


 (gambar ehsan En Google)

tapiiii......disebabkan aku mmg dh ada PSP, jadi aku tak nak kasi anak2 aku gaduh, aku pun belikan 1 lagi PSP Go utk kakak....sbb yg tu slide...aku takut anak aku yg kecik tu patahkan.....
(nie pun En Google punya)

 pastuuuu.....adik aku lak, dah lama dia mengidam PS 3...so tertunailah hasrat dia semalam.....

Selesailah sudah aktiviti mengshopping sakan....sampai rumah kol 7....pastu hujan pulak semalam....perghhh!!...layanlah....layan apa?....layan gadget barulah...heehee.....anak2 ngan PSP masing2....
sampai abislah bateri PSP tu anak2 aku layan....pastu aku terus ajak diorg balik rumah dan tido....esokkan nak sekolah.....si kakak mmg kena control main game nie....minggu depan nak exam....dpt B jer, aku cakap, no PSP....sekejaplah....hehehe.....cuma aku senyap2 jer....nnt dh cukup haul hukuman, baru bagi balik.....

Sekian saja update utk hari nie....jumpa lagi....esok aku dh terbang ke Bintulu....babai.....

Monday, May 16, 2011

Tetiba aku bz....

Salam u olls.....lamanyer rasa tak update blog....mau tak nyer...last update masa besday aku....pastu senyap jer...mana tak senyap jer....aku travelling ke sana ke mari sampai ada sekali tu balik tido dan tukar beg baju jer.....this week aku akan ke bintulu pulak sampai sabtu.....next weeknyer pulak ada training 2 hari dan assist my exec bagi training 2 hari lagi...perghh!!!....penat siot....

Tetiba lah aku bz lak....sblm nie kalau korg perasan, aku asik melepak jer....tapi sejak bulan lepas aku ada task baru and i'm so happy...kelakar kan...org lain penat ada kejer...aku melompat2 dpt kejer...aku mmg jenis tak tau dok diam....jadi bila mengadap PC jer 8 jam sehari tanpa melakukan tugas2 yg membuka minda, automaticly aku menjadi tepu, rimas dan bosan tahap gaban....tp bukan sejak sebulan yg lepas....best2!....

dan yg menjadi aku bertambah bz, aku ada last paper utk di antar kepada NIOSH utk melayakkan aku menjadi seorg Safety Health Officer (SHO)....and i have to submit it latest by 1st June....mampus....tu yg tetiba aku rasa sesak....tak cukup masa.....aduhai.....tapi aku berusaha jugak utk menyiapkannya sbb aku dh tak de masa lain nk postpone....

Untuk itu kawan2, aku try to siapkan cepat paper nie dan concentrate to my task....nie 1 of big contribution to my KPI jugak....jadi kena fokus!....

Sementara tu aku try to update blog supaya aku tak kehilangan peminat (ada ke?....perasan...hehehe).....
Ok guys.....setakat nie dulu update aku....insya'Allah berjumpa lagi....

Pesanan aku utk wanita2 dan kanak2 di luar sana, beware dengan jenayah simbah acid yg berleluasa skang nie....semoga Allah melindungi kita semua.....amen....

Friday, May 6, 2011

My birthday is today

 (gambar ehsan dr google....hehehe....)

 Salam u olls!...lama rasanya tak update blog....dan tetiba ari nie nak update jugak....semangat nie sebabbbb.....
ari nie BESDAY AKU!!!....yeaa......dah tua.....ngeh3....

Ari nie genaplah umur aku 33 tahun....terasa cepat betul masa berlalu....tapi jiwa masih maintain muda...kui3....nak jugak....

Malam tadi pukul 0005 hrs, hubby antar msg....wish appy besday....tq darling....hadiah?....hadiah aku tak tau apa sbb aku belum balik melaka lagi....plus starting next week aku dh kena travelling balik....aku tak kisah pun....janji hubby aku tak lupa besday aku, aku dh bahagia....cuma kl dpt hadiah, bonus utk aku...hehehe....
biasa hubby aku akan bagi something....mcm last year dpt jam tangan....candle lite dinner kat hotel....tq hub.....luv u.... :)

aku tak mengharapkan hadiah grand2...sesuailah dengan kehidupan kami yg sederhana.....yg penting hubby tak lupakan aku.....
ok lah...sajer jer nk bgtau sumer org yg besday aku ari nie....hua3....

Untuk kawan2 yg wish aku besday tu, tq so much guys....really appreciate it!....anddddd.......happy weekend!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...