GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, August 16, 2012

SYARIKAT FESYEN PERTAMA DI ASIA DENGAN SISTEM MLM

Hai u olls!...orang, sebelum raya promote baju, handbag segala...nie aku dh dekat nk raya baru nak promote...bukan apa...promosi nie untuk bila2...tu yg ajak kengkawan join...murah kot....jom2!!....saper yg suka shopping murah, nie yg terbaik....saper yg nk jana income pun, nie yg plg mudah dan murah serta selamat....tak yah kuar riban2 nyer....k lah...citer banyak tak nak...jom join jer....

Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Syarikat Fesyen Pertama di Asia dengan sistem MLM
* Yuran keahlian hanya RM15.00 seumur hidup
* Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design
* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
* Diskaun 20% dengan setiap pembelian produk
* Untung 20% dengan setiap penjualan produk
* Jana Income lumayan dengan Networking Plan


Bukti Income
Klik >> http://sophieparisclub.com/statement.php?id=tasya_gorgeous

Apa pun MLM yang datang Cosway dan Avon tetap teguh. Sebab perniagaannya bergantung pada pembeli dan pengguna. Sophie Paris memberi peluang yang sama. Sertai kami sekarang di waktu Sophie Paris baru berusia 6 bulan di Malaysia. Peluang perniagaan yang luas dan pendapatan yang berpanjangan. Peluang membuka outlet seperti Avon dan Cosway juga dibuka untuk ahli yang berminat. Yuran keahlian cuma RM15 seumur hidup.

TESTIMONI ARTIS
http://sophieparisclub.com/testimonials.php?id=tasya_gorgeous

Ambil Peluang Hebat ini untuk pendapatan yang Mewah. Anda bila lagi? Anda perlu bermula sekarang dengan langkah pertama

Join segera..
Klik >> http://sophieparisclub.com/tasya_gorgeous

Selamat bershopping dan join biz...mmuuahhh :)

Ramadhan Terakhir

Salam Ramadhan yang ke penghujung...rindu rasanya nak meninggalkan Ramadhan nie...walaupun Ramadhan nie aku kurang proaktif, tp aku tetap bersyukur....
Sejak akhir2 Ramadhan nie, aku telah mendapat pelbagai dugaan....start ngan sakit gigi yg belum berkesudahan dan 3 hari lepas aku diserang pening dan muntah2 teruk....melepek lh x blh bangun...nasib baik En. Suami kebetulan ada kat KL...dia lh menguruskan anak2...tq my luv.....
ermmmm.....jgn pk lain pulak...bukan sbb aku pregnant lah...tp rasanya sbb angin....maklumlah, bulan2 poser nie, sahur apa lah sgt yg blh masuk dlm tekak nie....huhu....

Diam tak diam, dh dekat sebulan jugak sebenarnya aku tak apdet blog....konon2 nk apdet selalu ek...tapi apa kan daya...dengan kesibukan aku yg tak putus2 nie, membuatkan aku x de masa nk mengadap laptop...huhu...
Kebetulan arinie aku gie kejer awal...6.30 am aku dh gerak ke tempat kejer...member carpool aku MC...so, aku pun gerak awal sbb tak de apa nk diuruskan...anak2 dah start cuti sekolah....adik dan mak aku ada kat rumah uruskan diorg...alhamdulillah....arinie best ar diorg...nenek & wan nak bwk diorg shopping2....kita tgk apa diorg pau abah aku nnt...hehehe....

ok lah sahabat2 sekalian...aku kena smbg kejer balik...nanti aku akan kembali utk wish hari raya kat korg ek...mmuuaahhh :-)

Sunday, July 22, 2012

Selamat Berpuasa

Salam Ramadhan....tup....tup...tup.....dah 2 hari kita berpuasa....dan harapnya masih belom terlambat untuk aku wish Selamat Menjalani Ibadah Puasa kepada sumer umat Islam di muka bumi ini....Semoga Ramadhan kali ini lebih bermanfaat kepada kita sumer dan penuh diberkati...amin...

Tahun nie anak dara aku tue semangat  sungguh nak berpuasa.....sejak seminggu yang lalu, sibuk menghitung hari nak berpuasa....semalam hari pertama dia berpuasa....bangun sahur tak susah....lepas sahur tido balik....tp bila bangun tido jer, bila dia dengar adik dia nk makan, tetiba dh merayu2 nak mintak berbuka....haishhh....sabor jer lh....tp aku bg semangat kat dia....semalam jer kat 30x lah mintak nk berbuka...Qistina...Qistina....

Ari nie pun pe'el dia sama....pagi2 dh mintak nk makan...siap marah adik dia mintak makanan depan dia...iskh...iskh...ada ka patut....Qistina....Qistina....semoga anak dara aku tu cekal & tabah berpuasa hingga ke akhir Ramadhan...amin...

Kepada sahabat2 di luar sana, sebagai penutup tirai untuk hari nie, aku memohon beribu kemaafan jika selama ini ada menyinggung perasaan, terkasar bahasa dan apa saja perbuatan yg menyakitkan hati secara sengaja atau tak....(dh macam nk raya :-) )

SELAMAT BERPUASA!!

Thursday, July 19, 2012

Rahsia Nama Anda

Salam....tgh dok2 wat kejer nie, sambil2 tu bukak FB kat BB aku nie ha...tetiba tertengok 1 post yg sgt menarik perhatian aku....
Tajuk: Islamik dakwa design Nama manusia yang sering diganggu oleh Jin berdasarkan kajian. 
Fuh!...tajuk pun dh panjang....

Tapi tersentap gak ar dada aku nie ha...tetiba nama anak aku Qistina terpampang dan yg lagi sentap tu ayat nie....
Berdasarkan kajian beliau (Ustaz Sharhan Shafie), 60 - 70% anak2 yg pergi berubat dengan beliau bernama spt contoh;
1. Balqis - ketua jin
2. Qistina/Kistina - penghulu jin
3. Najwa - bisikan
4. Zaqwan/Zaquan
5. Badrisha/Badlisha/Herisha
Selalunya mempunyai banyak masalah spt sering sakit, berpenyakit 'berat' dan kronik, degil, kerap menangis, memberontak, hiperaktif dan sebagainya....

Haishh...berat benor masalah nama anak aku nie ha...walaupun sedikit sebanyak tu ada terkena, tp sejak dia dh bersekolah nie, dia dh kurang lh sakit2....tapi secara jujurnya, dr segi sikap, aku nampak lebih kpd ikut perangai ibu & papa dia...omputih ckp genetik...kuikuikui!!.....

Tak pe lh...nama pun kajian....yg aku sgt pasti, maksud nama anak aku QISTINA = KEADILAN....kan adil tu...hahahaha.....kkkk....saper2 nk test nama dia ke, anak dia ke, saper2 ke, leh gie jengah kat sblh kanan kat bwh nun...click jer...nnt dia tlg translatekan...

Selamat mencuba :)

Anak daro den :-)

It's been soooo long.....

Salam u olls!.....it's been soooo long aku tak apdet blog sndr kan....bz sgt lh katakan....gini lh jadiknyer....
sian blog aku terbiar....lalang dh tinggi, sawang dh tebal....haishhh....dr semlm aku bertungkus lumus 'membersihkannya'....huhu

Setelah hampir 7 bln berdiam diri, kini blog tasya-celoteh bertukar nama dan imej kpd GORGEOUS....kellasss gitu G!!...hehehe.....nie gara2 stlh re-energise lah nie....dan jugak sempena re-start biznes aku yg sama cam blog nie terbiar sebentar....huhu....
Aku jugak menggagahkan diri aktif semula apdet blog setelah 3-4 bulan nie tak putus2 customer yg cal utk cari 3 brg yg aku jual...
1. Corset Premium Beautiful
2. Cocoa Collagen Power Plus
3. Seluar Beinashu (x jual dah)

Tapi buat kawan2, sahabat2, customer2, item no. 3 aku dh x jual memandangkan skang suar nie semakin mahal dan stok sentiasa x de....bosan ar...lama2 customer aku pun marah kot....asik x de stok jer kan....tp bukan slh aku....huhu...last2 aku buat keputusan utk tidak menjual lagi....tapi untuk 2 brg nie, aku masih aktif dan semakin aktif....

Cer tgk gambor nie?...cantikkan...mcm tu lh jugak ngan kita....fokus aku skang bukan nk suh org sibuk ngan tubuh badan dia...tu dh jatuh no.2...yg penting dan sgt penting adalah KESIHATAN....last 2 weeks, mak sedara aku telah membuang sebelah breast nyer gara2 breast cancer....insaf kot tgk dia...walaupun dia relaks jer, tp aku sempatlh nasihatkan dia supaya cepat2 pakai PB nie supaya sel tu x merebak ke sblh lagi....kita hanya berusaha...selebihnya biar Allah yg tentukan....
dan alhamdulillah, ramai skang wanita sedar bahawa bahayanya 2 penyakit yg membunuh nie (breast & sevik cancer)....jadi permintaan semakin tinggi....bulan nie jer aku dh closed 2 rakan bertugas...sorg sbb skt tulang blkg dan sorg lg br lepas bersalin....nmpk mcm yg lps bersalin tu nk re-shape balikkan...tp barang mau diingat...re-shape tu no. 2....no. 1 nyer kesihatan kita...tambahan mcm dia menyusukan baby...susu kita tu, kalau lama tersumbat, blh menyumbang kpd breast cancer gak tau...pastu bila pakai PB nie, secara x langsung, susu bertambah...kenyang baby..byk kelebihannya pakai PB nie...sgt rugi bg mereka yg masih berkira2 dan terpikir2 nk pakai....saper nk tau lbh lanjut, leh PM jer lh...cam biasa.... :)


Ini lak produk no. 2....aku dh minum 3 thn....alhamdulillah...bertenaga dan tahan lapar....byk lgi kelebihan yg lain...berminat nk tau sila click di link di atas...owwhh!!...nak bgtau...pek dh bertukar wajah yer...
Bagi customer2 aku yg kat area KLCC nie, aku jual 1 set RM50 sahaja...(buat masa nie)...sbb takut masa akan dtg dia naik rege, aku pun terpaksa lh....setakat nie, masih rege tu...cam biasa gak...nak, pls PM k...tq :)


Kepada mereka2 yg telah komen, bertanya sebelum nie, tp aku buat dono jer tu, maaf sangat2 sbb aku baru start aktif semula...insya'Allah pasnie kembali spt biasa....

Thanx n Sori guys!...mmuuahhhh

Tuesday, January 3, 2012

Chocolate Cake Moist BoboiBoy

Salam u olls!....last weekend aku balik Melaka....so semalam selamat sampai KL semula....tapi sebelum balik rumah, beberapa destinasi dituju....pegi Bangi untuk beli bahan2 nak buat kek coklat malam nie....dan seterusnya ke Damai, rumah Yatie utk ambik sticker BoboiBoy....and lucky me, dengan baik hatinya sahabatku itu mempelawa kami lunch di rumahnya....kata Yatie, lauk simple....tapi bagi aku yang dh lama tak makan ikan merah masak singgang, mmg marbeles lah.....tq dear :)

Kek coklat nie order from Yatie's fren....dia byk sgt order dan dia pas order kek pada aku....tu lah namanya tolong-menolong....thanx again my fren....nie lah hasilnya....


Gambar nie masih panas selepas kek nie siap topping....

Sekian untuk N3 kali nie....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...