GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, August 16, 2012

Ramadhan Terakhir

Salam Ramadhan yang ke penghujung...rindu rasanya nak meninggalkan Ramadhan nie...walaupun Ramadhan nie aku kurang proaktif, tp aku tetap bersyukur....
Sejak akhir2 Ramadhan nie, aku telah mendapat pelbagai dugaan....start ngan sakit gigi yg belum berkesudahan dan 3 hari lepas aku diserang pening dan muntah2 teruk....melepek lh x blh bangun...nasib baik En. Suami kebetulan ada kat KL...dia lh menguruskan anak2...tq my luv.....
ermmmm.....jgn pk lain pulak...bukan sbb aku pregnant lah...tp rasanya sbb angin....maklumlah, bulan2 poser nie, sahur apa lah sgt yg blh masuk dlm tekak nie....huhu....

Diam tak diam, dh dekat sebulan jugak sebenarnya aku tak apdet blog....konon2 nk apdet selalu ek...tapi apa kan daya...dengan kesibukan aku yg tak putus2 nie, membuatkan aku x de masa nk mengadap laptop...huhu...
Kebetulan arinie aku gie kejer awal...6.30 am aku dh gerak ke tempat kejer...member carpool aku MC...so, aku pun gerak awal sbb tak de apa nk diuruskan...anak2 dah start cuti sekolah....adik dan mak aku ada kat rumah uruskan diorg...alhamdulillah....arinie best ar diorg...nenek & wan nak bwk diorg shopping2....kita tgk apa diorg pau abah aku nnt...hehehe....

ok lah sahabat2 sekalian...aku kena smbg kejer balik...nanti aku akan kembali utk wish hari raya kat korg ek...mmuuaahhh :-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...