GoRgEoUs!

VIP Followers

Saturday, December 25, 2010

Melaka Water World

Salam sumer....Weekend nie pulak Tasya & Hubby bawak anak2 ke Taman Tema Air di Melaka....tapi bak kata hubby..."saja menempah jam".....mau tak nyer....Public Holiday....X'mas....punya lah ramai umat....dh lah panas....redah jugak...demi membawa anak2 bergumbira....kan sepatutnya this week bwk anak2 ke Taman KLCC and skybridge...tapi ticket dah fully booked....sebagai ganti, bwklah anak2 ke sini....namanya dok melaka...tp nie 1st time kitorg menjejakkan kaki ke sini....

Bhgn beratur jer 1/2 jam....masuk jer dalam kawasan tmn tema tu, punyalah ramai org...seb baiklah kat sini dia sediakan byk tmpt main/mandi...so blh pilih mana suka...ada tmpt main ombak, slide yg tinggi giler, tmpt mandi/main kanak2....ala2 Sunway Lagoon gitu...tp mini punyalah...tak leh lawan Sunway beb!....kalau bkn time cuti sekolah mesti best pegi...blh santai lebih2....tp mintak maap yer...disebabkan ramai betul org, tak kesempatan nk ambik gambor time bersuka-ria...huhu....bibik jaga beg baju & tmpt duduk...jd tak de org nk ambik gambor.....

Tapiii......sempat lah ambik gambor kat entrance time nk balik tu.....






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...