GoRgEoUs!

VIP Followers

Saturday, December 11, 2010

Sad News

Salam kesedihan.....Tasya baru saja mendapat berita dari hubby yang Snowbell & Ace dah mati...huhu.....
Ace mati akibat kecederaan yang dialami ketika memanjat rebannya dan terjatuh....disebabkan umurnya baru sebulan, mungkin kecederaannya menyebabkan kematian Ace....
Qalish tak tau lagi nie...kalau tau haru nak memujuk...jadi dh pakat ngan hubby, jangan bagitau...nanti hubby akan cari ganti...so nanti bila kitorg balik melaka, Qalish mesti tak perasan yang Ace dia dah berganti...

Snowbell pulak tak tau punca kematian...nak jadi CSI tp tak bertauliah...so, matilah Snowbell tanpa mengetahui puncanya...Qistina pun tak tau tu....sama kes lah...tunggu papa ganti yang baru...

Dan Tasya pulak, sampai hari nie masih sedih sbb tak dapat upload gambar....dan tak tau punca masalah problemnya....tengoklah camner...dh tukar template pun masih tak settle....mungkin ada problem ngan email Tasya nie kot...sbb blog 1 lagi yang pakai email lain, ok jer....pening...pening.....

tengoklah camner....mungkin kalau perlu, Tasya akan beralih ke blog baru....tunggu akan keputusan yang berat nie.....huhu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...