GoRgEoUs!

VIP Followers

Monday, May 16, 2011

Tetiba aku bz....

Salam u olls.....lamanyer rasa tak update blog....mau tak nyer...last update masa besday aku....pastu senyap jer...mana tak senyap jer....aku travelling ke sana ke mari sampai ada sekali tu balik tido dan tukar beg baju jer.....this week aku akan ke bintulu pulak sampai sabtu.....next weeknyer pulak ada training 2 hari dan assist my exec bagi training 2 hari lagi...perghh!!!....penat siot....

Tetiba lah aku bz lak....sblm nie kalau korg perasan, aku asik melepak jer....tapi sejak bulan lepas aku ada task baru and i'm so happy...kelakar kan...org lain penat ada kejer...aku melompat2 dpt kejer...aku mmg jenis tak tau dok diam....jadi bila mengadap PC jer 8 jam sehari tanpa melakukan tugas2 yg membuka minda, automaticly aku menjadi tepu, rimas dan bosan tahap gaban....tp bukan sejak sebulan yg lepas....best2!....

dan yg menjadi aku bertambah bz, aku ada last paper utk di antar kepada NIOSH utk melayakkan aku menjadi seorg Safety Health Officer (SHO)....and i have to submit it latest by 1st June....mampus....tu yg tetiba aku rasa sesak....tak cukup masa.....aduhai.....tapi aku berusaha jugak utk menyiapkannya sbb aku dh tak de masa lain nk postpone....

Untuk itu kawan2, aku try to siapkan cepat paper nie dan concentrate to my task....nie 1 of big contribution to my KPI jugak....jadi kena fokus!....

Sementara tu aku try to update blog supaya aku tak kehilangan peminat (ada ke?....perasan...hehehe).....
Ok guys.....setakat nie dulu update aku....insya'Allah berjumpa lagi....

Pesanan aku utk wanita2 dan kanak2 di luar sana, beware dengan jenayah simbah acid yg berleluasa skang nie....semoga Allah melindungi kita semua.....amen....

3 comments:

Cahaya hidup said...

hi aweks...hi berkurun tgu ko update...best2,, wish happy wt new task.....

fabulousmommy said...

bizi sungguh...hehe letih travelling ke...ok la at least ada benda nak buat dari tercongok kat office je ek...

Celoteh-Celoteh..... said...

Tie: hehehe....rindu yer....

De: seb baik ada kejer de...hahaha...kelakarkan....mcm ko ckplah, baik dr tercongok depan PC nie ha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...