GoRgEoUs!

VIP Followers

Tuesday, January 3, 2012

Chocolate Cake Moist BoboiBoy

Salam u olls!....last weekend aku balik Melaka....so semalam selamat sampai KL semula....tapi sebelum balik rumah, beberapa destinasi dituju....pegi Bangi untuk beli bahan2 nak buat kek coklat malam nie....dan seterusnya ke Damai, rumah Yatie utk ambik sticker BoboiBoy....and lucky me, dengan baik hatinya sahabatku itu mempelawa kami lunch di rumahnya....kata Yatie, lauk simple....tapi bagi aku yang dh lama tak makan ikan merah masak singgang, mmg marbeles lah.....tq dear :)

Kek coklat nie order from Yatie's fren....dia byk sgt order dan dia pas order kek pada aku....tu lah namanya tolong-menolong....thanx again my fren....nie lah hasilnya....


Gambar nie masih panas selepas kek nie siap topping....

Sekian untuk N3 kali nie....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...