GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, July 19, 2012

It's been soooo long.....

Salam u olls!.....it's been soooo long aku tak apdet blog sndr kan....bz sgt lh katakan....gini lh jadiknyer....
sian blog aku terbiar....lalang dh tinggi, sawang dh tebal....haishhh....dr semlm aku bertungkus lumus 'membersihkannya'....huhu

Setelah hampir 7 bln berdiam diri, kini blog tasya-celoteh bertukar nama dan imej kpd GORGEOUS....kellasss gitu G!!...hehehe.....nie gara2 stlh re-energise lah nie....dan jugak sempena re-start biznes aku yg sama cam blog nie terbiar sebentar....huhu....
Aku jugak menggagahkan diri aktif semula apdet blog setelah 3-4 bulan nie tak putus2 customer yg cal utk cari 3 brg yg aku jual...
1. Corset Premium Beautiful
2. Cocoa Collagen Power Plus
3. Seluar Beinashu (x jual dah)

Tapi buat kawan2, sahabat2, customer2, item no. 3 aku dh x jual memandangkan skang suar nie semakin mahal dan stok sentiasa x de....bosan ar...lama2 customer aku pun marah kot....asik x de stok jer kan....tp bukan slh aku....huhu...last2 aku buat keputusan utk tidak menjual lagi....tapi untuk 2 brg nie, aku masih aktif dan semakin aktif....

Cer tgk gambor nie?...cantikkan...mcm tu lh jugak ngan kita....fokus aku skang bukan nk suh org sibuk ngan tubuh badan dia...tu dh jatuh no.2...yg penting dan sgt penting adalah KESIHATAN....last 2 weeks, mak sedara aku telah membuang sebelah breast nyer gara2 breast cancer....insaf kot tgk dia...walaupun dia relaks jer, tp aku sempatlh nasihatkan dia supaya cepat2 pakai PB nie supaya sel tu x merebak ke sblh lagi....kita hanya berusaha...selebihnya biar Allah yg tentukan....
dan alhamdulillah, ramai skang wanita sedar bahawa bahayanya 2 penyakit yg membunuh nie (breast & sevik cancer)....jadi permintaan semakin tinggi....bulan nie jer aku dh closed 2 rakan bertugas...sorg sbb skt tulang blkg dan sorg lg br lepas bersalin....nmpk mcm yg lps bersalin tu nk re-shape balikkan...tp barang mau diingat...re-shape tu no. 2....no. 1 nyer kesihatan kita...tambahan mcm dia menyusukan baby...susu kita tu, kalau lama tersumbat, blh menyumbang kpd breast cancer gak tau...pastu bila pakai PB nie, secara x langsung, susu bertambah...kenyang baby..byk kelebihannya pakai PB nie...sgt rugi bg mereka yg masih berkira2 dan terpikir2 nk pakai....saper nk tau lbh lanjut, leh PM jer lh...cam biasa.... :)


Ini lak produk no. 2....aku dh minum 3 thn....alhamdulillah...bertenaga dan tahan lapar....byk lgi kelebihan yg lain...berminat nk tau sila click di link di atas...owwhh!!...nak bgtau...pek dh bertukar wajah yer...
Bagi customer2 aku yg kat area KLCC nie, aku jual 1 set RM50 sahaja...(buat masa nie)...sbb takut masa akan dtg dia naik rege, aku pun terpaksa lh....setakat nie, masih rege tu...cam biasa gak...nak, pls PM k...tq :)


Kepada mereka2 yg telah komen, bertanya sebelum nie, tp aku buat dono jer tu, maaf sangat2 sbb aku baru start aktif semula...insya'Allah pasnie kembali spt biasa....

Thanx n Sori guys!...mmuuahhhh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...