GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, October 28, 2010

Welcome

WeLcOmE to all pembaca2 blog Celoteh2!

Tq very much sbb sudi singgah untuk membaca celoteh2 Tasya kat sini....untuk post yang pertama Tasya nak citer pasal kat ofis.....ari nie Tasya kurang sihat.....Tasya selsema....teruk jugaklah....maklumlah....Tasya ada sinus....dan allergic ngan sejuk....memang masalah sbb kat ofis sgt sejuk...especially bila hujan....erkh......sejuk...selsema...selsema...sejuk....huhu....

berbalik pada citer Tasya tadi....Tasya ada sorg kawan kat ofis tu....kitorg selalu kongsi citer....antara topik wajib, berangan nk bukak bisnes....bila dh citer bab bisnes, mmg susah nk berenti....member Tasya nak bukak Spa & butik....cadangan yang menarik utk dirinya....dia dh siap buat plan...i like......semangatlah tgk dia....bila dia dh start citer psl bisnes, Tasya pun berkobar2....actually Tasya buat chocolate....so Tasya ada ckp ngan member Tasya tu....Tasya betul2 nk serius & jadikan bisnes Chocolate nie berjaya....disamping tu, Tasya buat cookies, kek lapis Sarawak & muffin.....sekarang dlm proses nk bljr popcake pulak....untuk pelawat2 blog nie, kl berminat nk cuba, blh lah try order...mana tau kena ngan selera....blh order utk majlis2 mcm birthday, bertunang, kawin, anniversary, or what ever yang terpikir something special....atau utk time boring2 ke.....terpulang....

untuk mereka2 yang nk share psl bisnes diorg pun leh komen kat sini....kita sama2 bertukar pendapat & pengalaman....tapi yg pasti, Tasya blm xpert dlm hal2 bisnes nie....mana tau ada tips2 utk org baru cam Tasya nie...best jugak....


anyway....thanx everyone....c u 2morrow....Tasya nk tido.....zzzzzzzzzzzzzzzz.....salam & gud nite!...sweet drea
m.....jgn lupa komen..... :-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...