GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, November 25, 2010

Chocolate for Ila's Wedding

Syukur alhamdulillah.....akhirnya coklat Ila berjaya siap dan dibungkus rapi utk Ila bawak pulang ke Kedah untuk wedding dia this Sunday....tapi maaf sgt sbb part bungkus tu tak de gambar....maklumlah dh lewat malam...esok nk kejer...coklat kena selamat deliver pada Ila.....anyway, nie sedikit photo untuk tatapan....


Qalish tengah aim nk cekup coklat mana nie...jgn nak...tu org punya...nnt ibu buatkan khas utk Q & Q k...


"Ibu!...bila Qalish punya siap?"...hehe....





Camner?...ok tak?....

Tadi call Ila tanya kabar dia & coklat...nak tanya komen samada dia suka @ tak bila tgk coklat tu?....unfortunately, dia masih berada di KL sbb terlepas flight....kesian sgt kat dia....dugaan orang nak kawin...semoga Ila selamat sampai esok dan menghadapi hari yang berbahagia this Sunday....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...