GoRgEoUs!

VIP Followers

Tuesday, November 2, 2010

Engagement

Salam.....Lama sungguh Tasya tak update blog nie....maaf sgt sebab Tasya soooooo bz since transfer ke KL nie.....anyway, nie update terbaru for the last month order from my officemate....actually Tasya terlupa nak ambik gambar lepas siap coklat tu....sebab Tasya rushing sgt sbb esoknya Tasya akan berangkat outstation ke Penang for the whole week....almost 1 am jugak menyiapkan coklat tu....pastu esoknya mintak tlg adik antarkan...seb baik ada adik....gambar nie ihsan dari Ain....coklat nie sempena Majlis Pertunangan adik Ain....
Color theme, Purple....design, heart & butterfly....coklat, combination of white chocolate & milk chocolate.....sumernyer 50 pcs...
Alhamdulillah.....Ain & adiknya berpuas hati dan tak abis2 memuji kecantikan coklat tersebut....(nie bukan nak riak....bangga jer...ngeh...ngeh...ngeh...)

Insya'Allah kalau tak de aral melintang, 23 Nov nie Tasya akan deliver 200 pcs of chocolote to my officemate yg akan berkahwin pada 28 Nov di Kedah....tungguuu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...