GoRgEoUs!

VIP Followers

Tuesday, November 9, 2010

Kek Lapis Sarawak

Hi Guys!....actually nothing interesting to share....siang i'm too bz with my work then at nite pulak hujan....my mom & i plan to go seberang sungai Sarawak naik sampan tak kesampaian....Tasya nak borong kek lapis Sarawak.....walaupun Tasya tau buat, tapi membeli tetap best....hehe.....

2nd day at Sarawak, nite punya citer lah yer....as i mention kat atas tu, tak jadi ke seberang sungai then makan jer lah kat Old Town White Coffee....tu jer kedai makan yg menarik buat mlm nie....hmmm.....nasik lemak special & teh tarik.....

3rd day at Sarawak....still same....mlm hujan....tapi tak kira....mlm nie Tasya & mama redah jugak.....alhamdulillah berjaya & selamat sampai ke seberang....pegi makan dulu.....menu mlm nie laksa sarawak...hmmmm......memang sedap.....actually this is not the 1st time Tasya makan laksa sarawak nie...masa kat Melaka pun Tasya dah makan sbb ada member sarawak....so pernahlah makan....tapi memang sedap babe!.....

Jom tgk gambar2 nie...This is one of the Famous gak lah kat sini...MIRA KEK LAPIS SARAWAK....another one yg smpi artis2 kita beli Dayang Salhah....but i like Mira lagi coz kek dia moist.....selera masing2....ye dak....



k...blog add. to share....tgk lah.... www.miracake.blogspot.com







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...