GoRgEoUs!

VIP Followers

Friday, October 21, 2011

Glutacol

Salam sumer!!!....nie nak kenalkan 1 produk yang bagus dan terbaek....harga pun berpatutan....bacalah dulu kebaikan produk nie, then leh order kat sini....call or sms jer....nnt cik tasya hantar ek....

019-6646236 

Glutacol
Rahsia Kejelitaan Kulit
RM 70 (Sem. M'sia)
RM 80 (Sabah/Sarawak)

Glutacol diformulasikan dari kombinasi Glutathione dan Kolagen. Glutathione memiliki manfaat positif bagi lebih daripada 68 penyakit yang berbeza. Hal ini penting dalam memberikan pertahanan dari radikal bebas, tekanan oksidatif, racun dan penyakit. Kolagen adalah anti penuaan yang kuat.
Kolagen memainkan peranan penting dalam membuat kulit anda bersinar, cerah dan kulit lebih muda. Produk ini juga membantu tubuh anda untuk membakar lemak. Namun, kerana faktor-faktor seperti proses penuaan, pengeluaran kolagen alami di dalam tubuh kita berkurang dari masa ke masa, mengambil suplemen kolagen sangat diperlukan untuk merangsang pengeluaran kolagen tubuh sendiri.
Ini ialah wasiat formula bagi membantu kulit anda kelihatan lebih kencang, sihat dan cerah. Produk ini juga membantu untuk menyelesaikan masalah kulit seperti kerut dan garis wajah. 

Apakah ada efek samping mengambil glutathione dan kolagen?
Mengambil glutacol cukup selamat. Setiap orang sepatutnya menggunakan produk ini dalam rangka mengoptimumkan kesihatan secara keseluruhan. Produk ini sering digunakan sebagai filler kosmetik untuk membuang kedut dan ketidaksempurnaan lain, dan juga boleh digunakan untuk kecantikan bibir. 

Seberapa cepat saya boleh melihat hasilnya?
Mereka yang mengambil secara teratur glutathione mengakui bahwa mengambil glutathione bersama-sama dengan vitamin C selama 3 hingga 6 bulan atau lebih akan menghasilkan kulit yang lebih cerah. Namun, kesan berbeza-beza antara orang-orang; beberapa orang boleh merasakannya lebih cepat atau lebih lambat

Apakah kandungan Glutacol?
Glutacol mengandungi l Glutathione 80 MG, Collagen 1000 MG, Astaxanthin, Aloe Vera Extract, Acerola Cherry, Blackcurrant Extract, Tomato Extract, and Probiotics.

Apa bentuk glutacol dan bagaimana cara penggunaanya?
Glutacol berbentuk serbuk.  Dalam 1 kotak ada 20 sachets. Ia boleh diminum terus ke dalam mulut, atau di bancuh dengan air suam 60 ml untuk setiap sachet. Untuk hasil yang Glutacol terbaik harus dimakan terakhir pada waktu malam sebelum tidur kerana waktu puncak untuk pembaikan dan pertumbuhan semula dalam tempoh dua jam pertama tidur - dikenali sebagai kitaran alfa. 

Apa yang boleh menghadkan keberkesanan glutation dalam proses pemutihan kulit?
Keberkesanan glutation dalam pemutihan dalam seseorang individu boleh dihadkan oleh tabiat tertentu seperti penggunaan rokok dan alkohol diketahui akan mengurangkan tahap glutathione dalam badan. Perokok mungkin tidak mencapai keputusan yang sama dalam proses pemutihan kulit sebagai bukan perokok. Ini bermakna perokok tidak boleh mencapai keputusan yang lebih cepat daripada bukan perokok. Yang kedua ialah penggunaan alkohol. Penggunaan alkohol boleh menjejaskan keberkesanan glutation dalam pemutihan kulit. Pendek kata, untuk mencapai keputusan yang lebih cepat kulit mencerahkan, kami menasihati pengguna untuk berhenti merokok dan mengelakkan alkohol.

Kebaikan Glutacol :  
 • Anti oksidan
 • Anti penuaan
 • Mencerahkan kulit
 • Muda dan kulit bercahaya
 • Mengekalkan elastiktasi dan kelembutan kulit
 • Mengurangkan garis dan kedutan
 • Menjadikan kulit lebih putih dan halus
 • Meningkatkan kemampuan kulit untuk melembapkan sendiri, membantu dalam penghapusan sel-sel kulit mati 
 • Mengatur berat badan 
 • Memastikan sel anda berjalan lancar
 • Mencegah kerosakan sel badan kita 
 • Membantu memulihkan kekeringan dan kerapuhan rambut
 • Membantu meringankan bisul, masalah pencernaan dan ginjal
 • Membantu untuk kesihatan gigi anda
 • Membantu membakar lemak 
 • Membantu dalam cancer chemoprotection dan rawatan kanser 
Nak order, no. seperti tertera di atas k....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...