GoRgEoUs!

VIP Followers

Tuesday, November 8, 2011

Malu i....

Salam u olls!....sedar x sedar dah dekat 2 minggu aku tak update blog yer....termalu sendiri sebab ada sorg kawan blogger sound kat shoutbox....
<apple: keep your Blog updates, i like to read>
Malu nyer i....ingatkan aku syok sendirik tulis blog nie...rupa2nya ada gak bloggers dtg melawat...thank you so much Cik Apple....you buatkan i semangat gitu....hehe....
Actually bukan aku tak nak update blog...hari2 ada jer citer nak share...tapi memandangkan kerja aku yg kurang mengizinkan nie, tu yg kekadang, kekadang ke? selalu ter 'mis'...maaf yer kawan2....aku akan try untuk update sekerap yg mungkin....

Ari nie ada peluang nak update blog....ari nie aku nak update kerja baking aku semalam....moh kita ke mukasurat seterusnya......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...