GoRgEoUs!

VIP Followers

Friday, November 11, 2011

Yeay...yeay!!..esok WEEKEND!!


Yeayyyy!!!....esok weekend....saat yang ku tunggu2....so besok lepas subuh aku leh tido lagi....huhu.....yippiee!!!....kelakarkan....aku rasa macam aku dah lama sgt tak de weekend....ntah lah....kali nie aku rasa sgt bahagia dgn kedatangan weekend....I NEED REST......

Bak kata si comel kat atas tu, i don't know about you, but I am ready for the WEEKEND!!....yahooo!!....

Sebelum weekend, sempat lagi nie....aku ada jual baju baby...for a new born baby (0-3 months)....saper yg nak beli tu rege dia sgt murah....RM4 hinggit jer.....tu baju jer...suar abis stok...nanti ada aku bgtau...saper nak beli leh sms aku k....quality kain sgt bagus dan sejuk gitu....sesuai utk baby....lengan pendek....beli banyak, ada diskaun....rege tu boleh runding lagi...tp yg kena post tu, cam biasa lah.....wang post mesti ada lorr......apa2 pun sumer boleh runding.....

Suka nak beli, sms aku kat nombor nie k

019-6646236


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...