GoRgEoUs!

VIP Followers

Thursday, November 24, 2011

Kucing Mama

Tadi belek2 folder kat PC, terjumpa gambar kucing-kucing mama ku....korang kalau tgk gambar2 nie mesti geram....aku suka tengok jer...nak bela atau nak pegang, tidak lah...aku takut dia cakar.....tapi jgn bagi kat Qalish....mati kucing tu dikerjakannya....dia kalau dpt kucing mak aku tu, disepaknya...pastu dia angkat, dibalingnya...yang aku pelik tu, kucing parsi nie, sgt pasif....tak bertindak pun...sikit pun tak dicakarnya anak aku tu...tak pun, disebabkan anak aku yg brutal tu, kucing tu yang takut....aku pun rasa camtu lah...sebab kucing mak aku kalau nampak si Qalish, sumer lintang-pukang lari....kesian kucing....huhu

Setiap kucing nie ada nama...tapi aku tak ingat....moh ler kita tgk gambar kucing mak aku nie....


Anak kucing nie dh ada org booking...sori....


 


  

Yang nie Garfield Junior....bapak dia dah mati...seb baik meninggalkan waris...mmg copy sejibik bapak dia...so, kitorg panggil dia Garfield Jr. yang nie mak aku tak nak jual.......





Yang nie pulak anak kucing yang baru berusia 2 bulan kot....kami pemalu...nnt dah besar sikit, kami tunjuk muka kami ek....


Nie kucing yang sama ngan gambar 1st tadi.....

Itu jer...babai.... :)




3 comments:

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Sis Tasya....

Tomey nyeee cat!!! MMM how is eveything......?

Cahaya hidup said...

wow....best...nak jugak book

Celoteh-Celoteh..... said...

Ayu: memang comel...tapi kak tasya suka tgk jer...tapi yang bestnyer, disebabkan anak2 akk suka, so papa dia hadiahkan diorg kucing sorg sekor...nnt akk upload kucing anak2 pulak....
So far, tak de yg menarik pun...aktiviti harian masih spt biasa...nak sgt jadi mcm Ayu...ada masa sendiri untuk manage dan buat apa yg Ayu suka...bilalah masa tu akan jadi milik kak tasya pulak...huhu...

Tie: nnt kalau mak aku nak jual lagi, aku bgtau eh....anyway, hubby aku dh hadiahkan kucing kat naka2 aku...jap aku aku story eh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...