GoRgEoUs!

VIP Followers

Monday, August 22, 2011

XTVT update

Nie sumer gambor2 bulan lepas stlh sebulan aku membiarkan sawang di blog aku nie...(tu ayat Yatie, kawan aku...dh bersawang...hehehe).....

Date: 02 July 2011.

Nie gambor2 masa tadika Qalish wat rombongan ke beberapa tempat antaranya, Domino's Pizza kat Wangsa Maju, Planetarium, Aquaria dan Masjid Wilayah...disebabkan tadika Qalish tak ramai, jadi dia join venture ngan tadika lain dan jemput mak, bapak join skali kl nak ar....disebabkan aku pun tak de menda nak buat, kira aku pun amik kesempatanlah bawak Qistina skali join rombongan tu....jom ar tengok...

 Nie Qistina tgh pintal2 doh tu nak wat roti pintal...aku x ingat namanyer...


 Pintal Qistina, jangan tak pintal....

 Qalish ngan topi kainnyer....nak masuk dalam tmpt masak tu kena pakai topi nie...hygiene...


Nie lak kat planetarium.....








Kat masjid tak amik gambar pun sbb nak cepat....tak sempat posing2....org masjid dah tunggu nak lunch pastu nak semayang zuhur....

Nie kat Aquaria lak....kagumlah tgk ikan2 dlm tu, especially shark....tapi time nie masing2 dh kepenatan....jadi tak lah excited sangat...dan gambar pun tak amik banyak....Qalish dia segar masa bila tau?...masa gie tmpt mainan...perghhh....kena pow lagi....



Last but not least.....bergambar bersama cikgu2 dan kawan2....cam biasa, Qalish ngan aksi Atomen nya....



Member kelas Qalish dlm 5 org jer...yg baju2 oren tu tadika lain....beginilah aksi mereka.....


2 comments:

Cahaya hidup said...

cantik pic tina kat jambatan tu nampak real :)

Celoteh-Celoteh..... said...

hehe...tu pun sebenarnya leh adjust...tp ramai nau menunggu giliran nk amik gambar kat situ....

Tie, i miss u...cepatlah balik opis....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...