GoRgEoUs!

VIP Followers

Sunday, September 11, 2011

Pavlova

Salam u olls!....N3 kali nie nak citer pasal kek yang aku buat masa raya ari tu....kek nie ilham dari member aku Yatie...sebelum dia bersalin 2 bulan yang lepas, siap order kat kak Nanie Rostam kek tu...pastu dia dh pandai wat sendirik...tgk gambar jer mana boleh tahan....aku pun try lah....nak resepi gie blog Yatie k....Myhayatiz.blogspot.com

Nama kek nie Pavlova....rupa dan rasa sangat menarik...nak buat pun mudah jer....yg tak leh tahan tu, buah2 segar yang parking kat atas kek tu.....pergghhh!!...terbaek lah.....

jom ar tgk hasil tangan aku lak....citer banyak tak mau....ngeh...ngeh...ngeh....



Amacam?...meleleh tak ayaq liuq hampa?....kui...kui...kui....

Selamat mencuba!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...