GoRgEoUs!

VIP Followers

Monday, April 25, 2011

Sambungan XTVT Sunday

kkk....sambung balik citer.....bahagian malam pulak...ngeh3....

Malam nie aku kena siapkan coklat untuk sahabat aku yang akan datang ke KL....dia ialah FabolousMom aka De....dah lama dia mengidam coklat aku...tapi sayang tak kesampaian sebab dok jauh....hari nie aku nak menyempurnakan hajatnyer....walaupun aku buat tak banyak, tapi harap2 dia suka...ada special untuk anak2 dia sekali.....dah alang2 tu, aku buatlah untuk Cahaya Hidup aka Yatie....aku rasa dia tak pernah makan lagi coklat aku....terukkan....nama jer 1 tower....tapi tak pernah bagi member aku rasa coklat aku...tak patut....ari nie aku patutkan....hehehe....sori lah fren....

Jom tengok hasilnyer....kalau rasa terliur tu, jangan segan2 order....aku sedia menerima tempahan....

Design Love nie faberet design aku...gambar tak cantik sbb pakai handfon jer....



  
Nie lak teddies untuk anak2 De & Yatie...so dapatlah sepasang sorg...sebab sekor lagi aku letak dalam bekas coklat.....




 Nie lak coklat bar crispy....nie memang faberet Qistina....


haaa....nielah bekas coklat yang diperbuat dari coklat...bukan kertas tau....nie size kecik...aku ada 1 lagi size medium....malam nie aku buat white coklat...biasa aku buat pakai milk coklat...tapi sebab yg lain dh milk coklat, aku nak De rasa white coklat lak...seb baik dark coklat dh abis...
dalam tu aku letaklah seketul love & sekor teddy bear yg mix dengan milk & white coklat.....




Sekian sajer citer ari minggu aku....bagi sesiapa yg berminat nak order, boleh call/sms/email kat aku....nk tgk N3 lama2 pasal hasil tempahan, leh tgk kat blog label My Chocolovier....bye...

2 comments:

Notami said...

notami nak sket! =)

Celoteh-Celoteh..... said...

boleh....order saja...hehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...