GoRgEoUs!

VIP Followers

Monday, March 7, 2011

Ngantuk time


Huaaa....nyumm...nyumm...ngantuk weh....maklumlah...perut dah kenyang....nie baru balik lunch ngan Yatie...gie pekena laksa asam kat BSN....minum sirap cincau....pergh!!!.....ngantuk beb!....


Alhamdulillah.....dalam seminggu dua nie, aku dapat berita gembira....loan rumah aku dah approve...syukur alhamdulillah...hanya Allah yang tau betapa gembira dan bersyukurnya aku....tadi gie sign Letter Offer....al-kisah, aku baru beli sebuah apartment di Sri Damansara...yang murah2 jer...sesuai ngan gaji aku yang ciput nie....bukan apa...dh 6 bulan aku bekerja di KL nie...penat berulang-alik dari Batang Kali ke KLCC beb....pagi2 buta sedang org lain dilamun mimpi, aku dh bangun untuk menunaikan kewajipan sebagai kuliketif demi membayar hutang yang dibuat keliling pinggang nie...hehe....(sajer jer nak kasi sedih citer...hikhikhik...)....
Pastu nak citer, punya lah tak biasa beli rumah, konfiden jer cakap kat tuan rumah sewa nie, aku nak move out bulan depan....skali aku tanya banker yang aku ambik loan tu, dia cakap 3-4 bulan...aduh....terduduk jap aku dengar...(memang tengah duduk pun)....pastu ngan tebal muka sms kat tuan rumah balik...."Sorry Wilson...i will move out probably in July or august because my house loan will release around that time...3-4 month"...malu siot!!....hahaha...seb baik tuan rumah baik...tak kisah....(memanglah tak kisahkan...janji sewa bayar on time)...tak gitu Mr. Wilson?...hahaha.....

Ok lah kengkawan....nanti aku dh pindah, aku akan update citer rumah baru lak ek....hehehe....mengalahkan org beli banglo....maklumlah...rumah beli atas usaha sendirik...hehe....jangan meluat lak baca entry nie...aku nie ngantuk sebenornyer....tu yang melalut ntah apa2 ntah....

Nanti kita sambung lagi k...nak sambung kejer lak...nanti bos marah....haip!!....chow.....

3 comments:

fabulousmummy said...

wah beli rumah...syiok nya...congrats...berbaloi kerja kan ada hasil...

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh kak..tq return comment to blog Ayu....alhamdulillah, dah dpt beli rumah baru...yeyyyyyyyyyyyyyyyyy!!

Congrats!! Ayu follow kak jugak...:)

Celoteh-Celoteh..... said...

De, alhamdulillah....tapi tu belum hasil yang memuaskan...aku nak mengikuti jejak kau...
Ayu, thanx...alhamdulillah.....bukan saja nak jadi mcm De...nak jadi mcm Ayu...ari2 ada menu2 yang sedap2.....thanx follow akak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...