GoRgEoUs!

VIP Followers

Friday, March 18, 2011

RUDE!!

Salam readers and bloggers.....tetiba petang nie darah aku terus naik ke kepala...marahnye pada pembaca yang pengecut mcm ada sekor nie....aku pun pelik....kenapa ada pembaca yang PENGECUT dan hanya tau cakap2 belakang....disebabkan aku terlalu marah, aku telah men DELETE entry PENGECUT tu di shoutbox aku.....kalau tak leh tayang kat sini....

aku tak tau apa masalah PENGECUT nie...suka2 nak cakap BODO kat org....kalau tak suka boleh berambus dari blog aku...jangan cemarkan blog aku ngan perkataan2 kurang sopan untuk tatapan org lain...

Wahai PENGECUT...kalau berani, tulislah nama ko...apsal masuk entry aku as a GUEST jer...hanya PENGECUT jer wat mcm tu....
Demi Allah, siapa saja kau PENGECUT, kalau kau cuba2 kacau blog aku lagi, aku tak akan teragak2 buat report polis dan ambik tindakan sebab mengganggu dan mencabuli blog aku...PAHAM.....

Sori lah guys!...ada mangkuk PENGECUT yang dah tak de kejer tulis kat shoutbox aku tu perkataan BODO...apa yg dia cuba sampaikan pun aku tak tau....
Kau terima jer lah pembalasan dari ALLAH k...

ishhkkk...terus ilang mood aku petang nie....astagfirullah.....kenapalah ada manusia mcm nie...tak senang melihat kesenangan org lain...tapi tak pe lah...biasa org macam nie tak ke mana pun...macam tu jer lah hidupnya...PENGECUT....

To PENGECUT...JUZ GO TO H**L AND STAY AWAY FROM MY LIFE!!!...S****D!!!!!

4 comments:

fabulousmummy said...

sabar..sabar...biasalah manusia ni tak pernah nak tgk orang senag...ade je yang bengkak..jgn pedulikan pun...nanti jadi sakit hati....

Celoteh-Celoteh..... said...

tu lah De...aku rasa PENGECUT nie sakit mental...tak leh tgk org senang....seb baik lah aku ada kawan2 yg positive...jd aku dah tenangkan diri aku supaya jgn jd mcm dia...ngok!....
Thanx De...

Cahaya hidup said...

dia tak ada life la tu...

Celoteh-Celoteh..... said...

hahaha...aku agree Tie...org camnie memang tak de life..tu psl kacau life org....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...