GoRgEoUs!

VIP Followers

Wednesday, March 9, 2011

Kenapa Manusia Mudah Lupa?....

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.....

Aduhhhhh aaaiiiii......kenapalah ada org yang suka buat sesuatu tak pernah pikir perasaan orang sekeliling?....Maaflah kengkawan yer...bukan sesi mengumpat atau mengata...tapi luahan perasaan....sakit telinga nie....aku taulah title dia MANAGER!....tapi tak payah lah nak menunjuk2 perangai senonoh kau tu....ketawa mcm langsuir...menjerit sini, menjerit sana...itukah tokoh seorg MANAGER?...perempuan pulak tu...hishkkkk...buat malu jer....tu jer aku nak luah...lebih2 tak mau....nie pun dh buat dosa kering....tapi geram sangat...sabar jer lah....


Mata nie lak, ntah apa hal mengantuknyer bukan main...nak kata lambat tido, tak de lah...biasa2 jer....pastu menyambung lagi power point utk training material nie....haishhh!!.....lagilah mengantuk.....kalau org sorongkan bantal, konpem aku layan punya....

lambatnyer nak balik....aku nie dah tak de passion nak kejer...dlm kepala nk bisnes jer....pagi tadi baru ckp ngan hubby...kalau hubby dapat offer ke Dubai, i would like to join him....mula2 ari tu we all discuss, i would stay here....but finally, aku tekad nak ikut jugak....mana tau rezeki aku ada kat sana pulak ke....
tapi nie sekadar celoteh2....kenyataan belum tentu...anyway, aku dh apply job kat sana...dapat ke, tak dapat ke, belakang kira....at least aku dh ambik 1 step to move...

Macam yang aku cakap kat Yatie....dalam kepala nie, apa saja yang boleh buat duit, aku nak buat jer....tapi tu lah....aku nie cakap jer...buatnyer tak lagi...masih ada berbisik2 dalam hati supaya bertangguh2....padahal org pernah berkata, "kalau nak buat sesuatu, jangan tunggu...kalau tunggu, pasti tak jadi"....betullah tu....hidup kena berani...ye tak?...hehe...Tasya!....bangun dari tidurmu itu....maju ke depan...jgn tunggu bulan jatuh ke riba.....
jap ae...jap ae....hehehe.....
korang jgn marah aku tau....aku kalau ngantuk memang camnie....sabor je lah ek.....

chow!

2 comments:

fabulousmummy said...

jangan tunggu! jangan tunggu! hehe

Celoteh-Celoteh..... said...

hahaa....insya'Allah next week aku ngan Yatie gie jumpa Nurul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...