GoRgEoUs!

VIP Followers

Friday, March 25, 2011

Terjaminkah masa depan keluarga kita?

Salam u olls!....pagi nie nak share something ngan u oll....something about protection for our life and family...

Protection...sebut jer protection, sumer org memerlukan protection...protection yang macam mana?....nie aku nak share ngan korang...

Siapa perasan yang negara kita skang dh tak selamat?...Aku!...hehe....jawab on behalf korang...(syok sendiri)...macam2 masalah berleluasa...bunuh dah jadi macam hobi...ada jer kes bunuh...dulu kalau org merompak, tak bunuh...ambik barang chow...skang dah brutal...rompak, bunuh, rompak, bunuh...takut...hish...mintak jauh sgt dr kena kat kita atau ahli keluarga...

Sebagai perlindungan dan jaminan masa depan org tercinta, kita kena ambil langkah berjaga2...dengan cara apa?...ambik INSURAN NYAWA.....

Sebelum nie aku memang ambik insuran...sebab aku bukan orang senang...nak saving untuk anak2 sampai mereka pandai berdikari, memang tak dapat....jadi aku masuk insuran....saving & protection....tapi coverage sikit...pastu terjumpa Allianz Life Insurance Malaysia (ALIM)...1st time dengar terus tertarik...
Aku akui ada company lain yang monthly murah...ada yg RM19.90 pun ada...tapi dari segi coverage, brape jer diorg leh bagi?...pastu ada tu, kalau accident, keter sendiri, sori tak cover...Public transport jer ok...dengan Allianz, bukan accident jer, mati kena bunuh pun diorg cover....

Allianz adalah insuran yang sangat bagus buat masa sekarang compared to others....coverage yang dia bagi sangat berbaloi2....kemudian, husband boleh cover wife, wife boleh cover husband...anak2 off course lah kan...dan lagi best, saving kita every month adalah bulat2 untuk kelima2 benefit nie...tak de asing...sebab ada insuran yang kalau nak medical card, harga dh jadi lain....tak ke tu membebankan...dengan hanya 1 amount, kita dpt sumer perlindungan...nak tengok coverage nya?....

1. 36 penyakit kritikal - RM250k
2. Hospital & Surgery (medical card) - RM650k - RM850k
3. Auto saving till 99 years
4. Life - RM250k
5. TPD (lumpuh) - RM250k

dan banyak lagi...tapi barang mau diingat, amount coverage tu akan berubah mengikut umur...bukanlah confirm dapat cam yang atas jer...tu calculation untuk mereka yang berumur 25 tahun ke bawah....tapi kalau nak dapat bulat2 amount camtu, boleh jer...bayar lebihlah...

Bayaran monthly rendah...serendah RM100 (still bergantung pada umur)....

Kalau sesiapa yang berminat untuk membeli atau upgrade insuran, boleh call/sms/email saya direct.
Quotation FREE!....tiada charge untuk mendapatkan Quotation k....consultation pun FREE!....hehe...

Masih berfikir2?...jangan tangguh2....kita tak pernah jangka apa yang akan berlaku dalam hidup kita atau keluarga kita....

Sayangilah diri kita dan keluarga kita....

Sila hubungi saya untuk mendapatkan quotation dan bertanya jika nak tau lebih detail.

Call/SMS me at 019-6646236
or

With Allianz your protection is our guarantee.

Thank you. ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...