GoRgEoUs!

VIP Followers

Tuesday, March 29, 2011

Toothache


Morning2!!......Salam untuk sumer....dari semalam aku sakit gigi....aduh....tak tertahan rasanya.....nak jer gie jumpa dentist dan cabut...tapi masalahnya bukan leh cabut...geraham bongsu aku nie kena operate....sebelah kanan dah lama tak boleh makan...tapi masih belum di operate...nie belah kiri dah start berdenyut...minum air pun sakit....haishhh!.....

Kalau dentist yang aku selalu jumpa tu kat KL nie, memang aku dh gie....tapi dentist yg ada record aku tu kat Melaka...jawabnya kena balik melaka lah....wahai gigi ku sayang....bertahanlah yer....insya'Allah minggu nie ku usahakan untuk balik dan kita operate....arghh!!!....nyut...nyut...nyut...ia berdenyut.... :(


Hari nie pulak mama tersayang akan berangkat ke Mekah untuk menunaikan Umrah...aku tak dapat antar sebab kerja dan aku hanya dapat iringkan doa agar mama aku selamat pergi dan selamat sampai ke Tanah Suci untuk menunaikan kewajipannya....

Ok lah guys....nanti kita sambung lagi...aku dok tunggu yatie nie...biasa pagi2 dia dh com aku...agaknya dia pegi check up pregnancy dia kot.....

c ya!

4 comments:

Ayu Safieza said...

Sis Tasya.....semoga mama tersyang di mudahkan urusan menjalani umrah...Amen.

MMM sakit gigi yer..memang ayu faham ngat, sampai boleh fening2 tu kepala...mmm sabar ye sis...:)

Celoteh-Celoteh..... said...

Ayu, thanx for the wishes....mudah2an begitulah...amin....

huhu....sakit2 nie pun sempat lagi makan kari sotong...tak makan sotong, dpt kuah pun jadik lah...huhu....thanx yer Ayu....

Cahaya hidup said...

cha...E.l la hari ni....hik,hik

Celoteh-Celoteh..... said...

hehe...okies ;) rehat tau....esok kita jumpa....nie aku dah war2kan nak wat ala2 gandus ari minggu nie...pastikan kita berjaya tie...nanti malu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...