GoRgEoUs!

VIP Followers

Saturday, March 19, 2011

Ride It Right

Sambungan.....ngeh3....anak2 dah selamat sampai rumah...yg kecik masih tido ngan nyenyaknyer....Qistina seperti biasa...melanguk depan TV.....so, after lunch kat rumah, aku ngan hubby kuar lagi...nak jumpa member hubby kat MITC....

Kat MITC, rupa2nya ada kempen "Ride It Right".....cammana aku org Melaka tak tau nie...tapi memang tak nampak banner2 psl kempen nie...yg banyak jumpa pameran perabot ngan PC Fair this coming April....tak kisah lah....so, banyaklah booth2 yang ada kat sini...ada booth jual motor, Penzoil, gerai2 makanan, dan siap ada konsert tu...besar2an jugaklah...mcm jom heboh....polis, bomba, RELA sumer adalah...dah tentulah Polis ada kan...nie memang initiative mereka utk mengurangkan mat rempit di jalan raya....gud luck!....

Banyak aksi2 aku tengok live ari nie...antaranya drift, motor2 besar, mat2 motor yang menunjukkan aksi stunt mereka,motor pelik2 designnya dan plg aku suka....keter bikin beb....i like...aku memang suka bab2 bikin keter nie....memang dr muda duit aku abis utk make-up keter...tapi tak leh lawan mereka2 nie...hebat...disebabkan aku pun pakai MyVi, jadi ada bangga sikitlah...tu jer yg aku mampu....tapi sayang...aku terlupa ambik gambar kat dalam keter tu...fuhh!!...siap ada mini bar lagi...pastu sound sistem besar2 gabaklahkan...sound sistem jer penuh bonet keter...jgn harap nak bwk barang ke, beg balik kampung ke....mmg tak de tempat nak letak....

Nie MyVi Bruce Lee...owner pun muka cam Bruce Lee beb!...aku paling suka art keter nie....kemas....tgklah trofi2 dia...perghh!!!

Nie yang paling aku suka...kemas sangat...dari luaran, dalaman, hinggalah ke enjinnya...superb!!

Nie dalam dia cantik...pintu pun tengoklah...cam Ferrari tuu....cayalah....

Nie Kancil Ultraman...Qalish suka nie....1st Prize Motor Show 2011 tau...jangan pandang sengkek beb!...i like....

Nie sajer jek aku amik....comel....skuter nie siap ada radio tau...sound sistem...menangis beb!...

ok...tu saja untuk hari nie...bukan senang aku nak update ari2 gini...pastu sehari sampai 2,3 entry....pasnie dah start kejer balik, tak taulah...hehe.....i try k....

Kepada mereka2 yang akan pulang semula ke rumah masing2, have a safe journey, drive carefully and safely.....this message brought to you by me... :-)

Babai....


2 comments:

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh Sis Tasya....mm pe kabor...? Adeh Ayu busy ngat..mm kempen Ride It Right.....ngeee patotnya kene wat kat Doha ni sekali, pak2 Arab ni kalu bwok kete....adeh mcm jalan tu dia pak sedara dia orgyang punye....:P!!!

Psst: Be Safe On The Road.....

Celoteh-Celoteh..... said...

W'salam.....tu lah...bz sgt yer...tunggu gak update resepi baru...hehe...
ooo...pak arab nie bwk keter mcm tu ek....ingatkan sopan...hmmm....kat sana polis diorg tak tegas ke?....
sabor yer....yg penting, ayu dan keluarga selamat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...