GoRgEoUs!

VIP Followers

Tuesday, March 15, 2011

My poor daughter

Salam u olls!...cuti sekolah nie ingatkan anak2 boleh bersuka ria...but not for Qistina....she got a high fever....huhu....sian dia...melepek jer atas sofa....sakit2 pun tetap kena rehat depan tv...kl x, tak blh rehat...hehe...my daughter.....

Nie hari kedua Qistina demam panas....masalahnya, temperature dia masih tak turun2....air badak dah bagi minum....pastu tekak dia sakit...jadi tak selera makan...tu pun aku paksa dia makan sikit...ari nie aku buat bubur bagi dia cuba makan....harap2 dia nak lah...tak banyak, sikit pun jadiklah....dah lah demam, tekak bengkak, perut kosong dah masuk angin....sian betul anakanda ku itu....

Nie lah keadaan my princess Qistina....


Biasanya terapi yang mujarab untuk Qistina ialah pegi shopping kompleks...dia memang suka berjalan...tapi papa cakap tadi, after work, papa nak bawak dia gie swimming....kita tengok...sihat tak pastu...hehe....
tunggu my next update k....harap2 beransur sembuh dan kebah demamnya....

Nie lak gelagat Qalish...biasa main2 ngan kakak dia...main2, pastu gaduh....camtulah gelagat dua beradik nie...tapi ari nie tgklah dia....sorang2....kakak demam....huhu....

2 comments:

Ayu Safieza said...

Tasya...mmmm sedih kan n susah hati bila ank sakit...mmm bagi byk2 minum air n rehat...err ibu pon kene rest gak! Moga Allah swt mudahkan urusan, amen.

Celoteh-Celoteh..... said...

Thanx Ayu...memang susah hati...lagi susah hati bila anak asik mengadu sakit jer...sbb kita tak blh buat apa utk menghilangkan sakit tu selain membelai dia jer...semoga Allah sembuhkan sakit Qistina dan permudahkan urusan...amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...